Een beetje peper in uw organisatie

Groene Peper Communicatie werkt voornamelijk in de technische branches waar vraagstukken als techniekpromotie, arbeidsmarktcommunicatie, duurzaamheid, en Veiligheid (SHEQ) met regelmaat voorbij komen.

GPC kan worden ingezet van strategie tot schrijven, van trainingen en brainstormen tot evenementen organiseren.

Heeft het te maken met communicatie dan is Groene Peper Communicatie jouw bureau!

Wie ben ik?

Mijn naam is Pleunie Warnink. Mijn hele werkzaam leven houd ik mij bezig met marketing- & communicatievraagstukken. Vaak op het snijvlak tussen duurzaamheid en techniek. 

Na als marketing|communicatieadviseur gewerkt te hebben in verschillende omgevingen: commercieel, non-profit en het onderwijs, wilde ik graag mijn eigen bureau beginnen.

Communicatie, Techniek & Duurzaamheid

Met mijn communicatiebureau help ik bij het opstellen van communicatieplannen, schrijven van teksten, het geven van trainingen en brainstormsessies.
Ook steun ik bedrijven bij de voorbereidingen voor de CO2-Prestatieladder. En nu mag ik nu ook Nederlandse Windenergie verkopen. Vreemde eend? Misschien, maar wie zegt dat je maar één ding mag doen?

Groene Peper Communicatie is het antwoord op mijn wens om communicatie, duurzaamheid en techniek te combineren. Daarnaast geef ik nog steeds les op de Hogeschool. Marketing en Communicatie natuurlijk… want daar ligt toch echt mijn hart.

LinkedIn of persoonlijk

Wil je meer over mij weten, dan is linkedIn een goede bron:  Pleunie Warnink. Wil je weten wat ik met Groene Peper Communicatie voor jou kan doen? dan ben ik toch zelf echt de beste bron: pleunie@groenepepercommunicatie.nl