Wat vind je nu écht belangrijk?

Waar staat jouw onderneming voor? Met een duidelijke externe communicatie laat je zien wie je bent en waarom je doet wat je doet. Naast de bedrijfsstrategie formuleren we samen met jou de kernwaarden van jouw bedrijf, benoemen we doelgroepen en communicatiedoelstellingen. Want goede communicatie is duidelijke communicatie.

Wat kan groene peper communicatie voor jou betekenen?

Groene Peper Communicatie geeft scherpte aan jouw communicatie. Van strategie tot uitvoering, groene peper helpt je jouw communicatieve koers uit te zetten en te volgen. Hierdoor werk je proactief aan jouw communicatie en word je niet meer geleefd door de waan van de dag. Je werkt gestructureerder en efficienter. Wanneer er dan toch ad hoc zaken op jouw pad komen, heb je de tijd om hierbij stil te staan en erop te reageren.

Met een scherpe communicatiestrategie weet je waar je aan toe bent!

stephan-valentin-708040-unsplash.jpg


SPIE Nederland
en Groene Peper Communicatie

Vanaf het eerste gesprek met Pleunie van Groene Peper Communicatie, werd meteen duidelijk wie we voor ons hadden: Een zeer enthousiaste, en sympathieke communicatiespecialist die zich probleemloos in ons kon verplaatsen. De uitdagingen waarmee wij op de afdeling communicatie van SPIE te maken hebben benaderde ze op heel verfrissende manier.

Ze heeft een goede visie op communicatievraagstukken, kan strategisch denken en is tegelijkertijd niet te beroerd om zelf de mouwen op te stropen en onder een hoge tijdsdruk bij te staan in operationele werkzaamheden als de situatie daarom vraagt.

Kortom, een topper waar we ook in de toekomst graag weer mee willen samenwerken!
— Bianca Benard-Meyer, Manager Communicatie at SPIE Nederland