Plannen en strategieën

Je runt een marketing | communicatieafdeling en ook jij hebt ermee te maken…. de “Waan van de Dag” . Eigenlijk wil je eens rust, even samen met jouw team pas op de plaats maken en nadenken over waar jullie als afdeling voor staan en waar je naartoe wilt.

Je bent toe aan wat peper!… Groene Peper om precies te zijn.

Kom een dag brainstormen op een leuke locatie in de binnenstad. Samen met jouw team brengen we focus aan voor jouw afdeling. En daarna…. schrijf ik op basis van deze dag en nog wat extra gesprekken en informatie voor jou de strategie die je nodig hebt. Het enige dat jij nog hoeft te doen? tijdens het proces, schieten op het plan (da’s altijd lekker om te doen: Wat vind je goed, wat wil je anders) tot het precies is wat jij nodig hebt. Dus waar wacht je op…. Stuur een mailtje en we gaan de boel meteen regelen!

Groene Peper Communicatie helpt je graag met al jouw teksten

Of je nu een webtekst, of persbericht nodig hebt, er een blog geschreven moet worden of een nieuwsbrief, Groene Peper regelt het voor je! Jij geeft door wat je op papier wilt zien, Groene Peper schrijft het!
Zoek je iemand die jouw teksten kan redigeren? Speel de tekst door, Groene Peper kijkt niet alleen naar typ-, stijl- en / of taalfouten, we kijken ook naar scherpte en opbouw van de tekst (wat wil je bereiken met de tekst en sluit de tekst bij dit doel aan?).

Communicatieve trainingen

Schrijf je liever jouw eigen teksten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Van een goed geschreven mail tot een scherp rapport, Groene Peper geeft je tijdens de vrijdagmiddagtraining handvatten om tot een mooie en vooral duidelijke geschreven tekst te komen. Daar stoppen we natuurlijk niet met de trainingen.… als extra service kan je een tekst, die je na de cursus hebt geschreven, gratis door Groene Peper laten redigeren.

Gesproken tekst is ook tekst. Daarom geven wij ook de volgende communicatieve trainingen: zakelijke gesprekken voeren, presentatietechnieken, of hoe stel je een goede mail, memo of ander geschreven tekst op?

Heb je liever een training die jou op het lijf geschreven is? Dat kan natuurlijk ook. Laat me weten waar je behoefte aan hebt, en ik maak een training op maat.

Met één mailtje regel je het!