Groene Peper Communicatie helpt je graag met al jouw teksten

Of je nu een webtekst, of persbericht nodig hebt, er een blog geschreven moet worden of een nieuwsbrief, Groene Peper regelt het voor je! Jij geeft door wat je op papier wilt zien, Groene Peper schrijft het!
Zoek je iemand die jouw teksten kan redigeren? Speel de tekst door, Groene Peper kijkt niet alleen naar typ-, stijl- en / of taalfouten, we kijken ook naar scherpte en opbouw van de tekst (wat wil je bereiken met de tekst en sluit de tekst bij dit doel aan?).

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Dat hoor je tegenwoordig heel veel. Net zoals “Jongeren lezen (bijna) niet meer, teksten zijn niet belangrijk.”.

Dat klopt natuurlijk ook wel voor een deel. Er worden steeds meer en steeds makkelijker screencast, vlogs, video’s met handleidingen gemaakt. Alles om het voor de gebruiker zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Maar let op, ook al die leuke en handige (korte) filmpjes hebben teksten. Gesproken teksten natuurlijk en ook die teksten worden vaak eerst uitgeschreven in een script, zodat je tijdens het opnemen niet vastloopt.

Je wilt een vlog of andere korte film maken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Neem contact op met Groene Peper Communicatie!

Communicatieve trainingen :

Schrijf je liever jouw eigen teksten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Van een goed geschreven mail tot een scherp rapport, Groene Peper geeft je tijdens de vrijdagmiddagtraining handvatten om tot een mooie en vooral duidelijke geschreven tekst te komen. Daar stoppen we natuurlijk niet met de trainingen.… als extra service kan je een tekst, die je na de cursus hebt geschreven, gratis door Groene Peper laten redigeren.

Gesproken tekst is ook tekst. Daarom geven wij ook de volgende communicatieve trainingen: zakelijke gesprekken voeren, presentatietechnieken, of hoe stel je een goede mail, memo of ander geschreven tekst op?

Met één mailtje regel je het!