Groene Peper Communicatie sponsort de First Lego League


De FIRST® LEGO League is een wedstrijd die jongeren van 9 t/m 14 jaar jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten worden elk jaar opgehangen aan een thema en gedefinieerd in de jaarlijks wisselende “Challenge”. De kinderen werken in teams van maximaal tien deelnemers om de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en laten het resultaat zien tijdens regionale en nationale finales. “

Met groene peper communicatie mag ik al een aantal jaar meehelpen door als scheidsrechter op te treden. Het is elk jaar weer een enorm feest je om scholieren zo uit hun dak te zien gaan bij de wedstrijdtafel. Er wordt gejuicht en aangemoedigd, er zijn teamyells, teamshirts en er is heel veel teamspirit.

Zo hoort een techniek-wedstrijd te zijn, leuk, spannend, leerzaam en nu ja, een feestje!

First Lego League, volgend jaar ben ik er graag weer bij!

#groenepepercommunicatie #FLL #techniekpromotie