Groene Peper, Pleunie Warnink, is een geweldige inspirator en een super leuk mens om mee samen te werken. Ze is in het bezit van een grote dosis kennis op het gebied van marketing communicatie en duurzaamheid. Met haar enthousiasme maakt ze ons deelgenoot van de techniek met haar nieuwste technologieën en onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Pleunie is een fijne, sociale en flexibele collega die altijd voor je klaar staat!
— Irene van Gaalen, Avans Hogeschool | Inzetcoördinator l Onderwijslogistiek

Investeer in de toekomst:
Bied een keuze voor techniek

Een van de redenen waarom er te weinig technisch personeel is, lijkt het gebrek aan interesse van jongeren voor een technische opleiding. Het is een dubbele uitdaging: Op korte termijn lijkt een technische studie voor veel jongeren lastig en ingewikkeld. En op de lange termijn zien scholieren vaak niet in wat je ermee kunt.

Techniek is vaak onzichtbaar, maar daarom is het er nog wel. Hier ligt een mooie taak voor het bedrijfsleven. Hoe breng je als directie / management van een technische onderneming het leuke van de techniek onder de aandacht van jongeren?

Groene Peper bedenkt samen met jou verschillende opties zodat je nu al kunt investeren in toekomstig technisch talent.

Wat Groene Peper Communicatie zelf doet? Ik treed op als scheidsrechter bij de First Lego League regio finale in Breda.

Gewoon, omdat het ontzetten leuk is om te zien hoe al deze jonge kinderen zich vastbijten in technische en maatschappelijke
vraagstukken. Kinderen kan je niet jong genoeg stimuleren
om hun technische talenten op allerlei vlakken te uiten.
De FLL is o.a. een prachtig voorbeeld van hoe je dat kunt realiseren. 

Wil je meer weten? vul dan dit formulier in.
Ik neem binnen drie werkdagen contact op.

Naam *
Naam