Tekst & Training

Groene Peper Communicatie, teksten wanneer je ze nodig hebt!

kyle-glenn-678340-unsplash.jpg

TekstSchrijven

1- Web- & Brochureteksten: Jouw site moet eigenlijk ge-update worden. En ja, dat wil je al tijden doen, maar je hebt er simpelweg geen tijd voor. Na een korte briefing kan Groene Peper al voor je aan de slag. Vervolgens komen de teksten je een voor een tegemoet. Je kan dan elke tekst die je van Groene Peper ontvangen hebt een keer helemaal gratis door ons laten redigeren zodat hij naar jouw wens is.

2.- Persberichten: Je hebt nieuws en wilt dit graag de pers laten weten. Groene Peper stelt voor jou binnen twee werkdagen een persbericht op.

3 - Vacatureteksten: Je hebt een vacature en wilt opvallen met jouw tekst. Groene Peper schrijft heldere originele teksten die de sfeer van jouw bedrijf weergeven en afgestemd zijn op de persoon die je zoekt.

Interviews: Je wilt een medewerker in het zonnetje zetten, een klant interviewen, of de directie de mogelijkheid geven de strategie toe te lichten. Groene Peper bereidt het interview voor, interviewt en geeft je daarna de uitgewerkte - publiceerbare versie.

4 - Scripts: Jouw bedrijf wil een mooi filmpje maken voor jouw site, met een voice-over die uitleg geeft over het bedrijf, product of dienst. Deze tekst moet eerst worden uitgeschreven in een script, lang genoeg zijn dat ze passen bij de beelden die dan getoond worden en kloppen met wat je wilt uitdragen. Groene Peper staat je hier graag in bij.

5 - Redigeren: Je hebt al een tekst, maar deze moet nog wel worden doorgenomen op type en taalfouten, en op helderheid, structuur en scherpte. Groene peper pakt dit graag voor je op!

marvin-meyer-571072-unsplash.jpg

Training Tekst & PResenteren

1 - Zakelijke Mail & Memo: Hoe schrijf je korte scherpe teksten, die goed overkomen? Groene Peper geeft makkelijk handvatten die helpen bij het opstellen van korte duidelijke berichten. Als extraatje.. zakelijke app.. hoe gebruik je dat?

2 - Zakelijke Gesprekstechnieken: Hoe houd je een zakelijk gesprek zakelijk en vriendelijk. Met interesse voor de gesprekspartner en het oog op het doel van het gesprek. Groene Peper geeft je middelen om gesprekken in goede bannen te leiden en houden. Waarbij je aan het eind van het gesprek jouw doel hebt bereikt.

3 - Presenteren is leuk: Moet je op jouw werk presentaties geven en lig je daarvan wakker? Nou, ja misschien niet wakker, maar echt rustig ben je er ook niet onder. Groene Peper helpt je grip houden op jouw presentatie en het publiek. Samen kijken we naar wat jouw stijl is en waar jij goed in bent. Die krachten halen we naar voren zodat presenteren voor jouw een vertrouwde activiteit wordt.

4. Jouw Training: Heb je iets anders voor ogen op het gebied van communicatie? Laat het me weten en ik maak een persoonlijke training voor jou, met de focus op zaken die nu spelen.