Fijne samenwerking met Groene Peper Communicatie. Pleunie is heerlijk pragmatisch en kan technische aangelegenheden in Jip&Janneke taal uitleggen. We zijn met kleine aanpassingen super geholpen. En het was ook nog betaalbaar. Top!
— Ellen Kuit, Eigenaar bij Zlim Breda

Storytelling

Storytelling is precies dat: Vertel het verhaal van en achter jouw onderneming. En het is meer. Een verhaal moet pakkend zijn, bij blijven. Het moet je raken. Denk maar eens terug aan de studieboeken in jouw schooltijd. Boeken vol informatieoverdracht, maar zonder “verhaal”. Het raakt niet, dus blijft het niet bij. Je moest er echt op studeren. Met storytelling zoeken we het verhaal achter jouw bedrijf, product of afdeling.

  1. Waarom doe je wat je doet?

  2. Voor wie doe je dat?

  3. Welk probleem los je op met jouw product/dienst?

Heb je met jouw onderneming een bepaalde maatschappelijke verantwoordelijkheid? Zijn er thema’s die jouw bedrijf van nature raken? Groene Peper zoekt de verhalen in jouw bedrijf, van monteur tot directie. Deze zetten we in, om de buitenwereld te laten zien en ervaren waar jullie voor staan.

Zullen we het de wereld eens laten zien?

Met een goed verhaal, waarbij je jouw medewerkers betrekt en om input vraagt, zetten we de communicatie van jouw bedrijf eens op een ander spoor! Eerlijke en positieve communicatie, waarbij je het niet alleen over de output van jouw bedrijf hebt, maar ook over het hoe en waarom hierachter.

Neem contact op met Groene Peper Communicatie!